No full text
Other (Scientific journals)
Traitement statistique de données sensorielles
Claustriaux, Jean-Jacques; Delvaux, A.
1992In Annales de Gembloux, (98), p. 117-128
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Abstract :
[fr] L'objet de cet article est de présenter succinctement la plupart des méthodes statistiques utilisées pour l'analyse des données sensorielles.
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Claustriaux, Jean-Jacques ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Unité de Statistique et d'Informatique
Delvaux, A.;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Sciences agronomiques > Unité de Statistique et d'Informatique
Language :
French
Title :
Traitement statistique de données sensorielles
Publication date :
1992
Journal title :
Annales de Gembloux
ISSN :
0303-9099
Publisher :
Faculté des Sciences Agronomiques, Gembloux, Belgium
Special issue title :
Annales de Gembloux
Issue :
98
Pages :
117-128
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 26 April 2012

Statistics


Number of views
131 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi