Reference : Improvement of Ylang-ylang essential oil characterization by GC×GC-TOFMS.
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Physical, chemical, mathematical & earth Sciences : Chemistry
http://hdl.handle.net/2268/110555
Improvement of Ylang-ylang essential oil characterization by GC×GC-TOFMS.
English
Fauconnier, Marie-Laure mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Biologie végétale >]
Brokl, Michal mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique >]
Benini, Céline mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Biologie végétale >]
Lognay, Georges mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Analyse, qual. et risques - Labo. de Chimie analytique >]
Wathelet, Jean-Paul mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique >]
du Jardin, Patrick mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Biologie végétale >]
Focant, Jean-François mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique >]
2-Feb-2012
Yes
No
International
HTC-12 /HTSP-2012 Symposia
31 janvier-3 février
Bruges
Belgium
http://hdl.handle.net/2268/110555

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
Poster Bruges MB final.pptxPublisher postprint5.29 MBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.