Reference : Estimation de la quantité journalière grasse du lait à partir d'une seule traite (matin ...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Genetics & genetic processes
Life sciences : Animal production & animal husbandry
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/107586
Estimation de la quantité journalière grasse du lait à partir d'une seule traite (matin ou soir) des composés fins de la matière grasse du lait
French
[en] Estimating of milk fat component from single milking: first approach.
Arnould, Valérie mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Zootechnie >]
Froidmont, Eric [ > > ]
Nguyen, Nam [ > > ]
Dehareng, Frédéric [ > > ]
Dardenne, Pierre [ > > ]
Gillon, Alain [ > > ]
Gengler, Nicolas [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Zootechnie >]
Soyeurt, Hélène [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Zootechnie >]
2-Mar-2011
16ième Carrefour des Productions animales: la filière laitière bovine européenne est-elle durable?
[en] 16th Animal Production Forum: The sustainability of the European bovine's dairy sector in questions?
Centre wallon de Recherches agronomiques
P08
No
No
National
978-2-87286-0675-3
Gembloux
Belgique
16ième Carrefour des Productions animales: la filière laitière bovine européenne est-elle durable?
2 mars 2011
Université de Liège - Gembloux Agro-Bio Tech
Centre wallon de Recherches agronomiques
Gembloux
Belgique
[en] contrôle laitier ; composition du lait ; prédiction
General public
http://hdl.handle.net/2268/107586

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
PosterAP_Arnould_version_fin_FC.pptPublisher postprint1.79 MBView/Open

Additional material(s):

File Commentary Size Access
Open access
Carrefour_AP_VARNOULD_fin.doc30.5 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.