Reference : Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionationto produ...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Biotechnology
http://hdl.handle.net/2268/104420
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionationto produce Cocoa Butter Equivalent (CBE).
English
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Vanden Bossche, sandrine [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment. >]
Maes, Jeroen [ > > ]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Gibon, Véronique [ > > ]
Nov-2011
Yes
No
International
XIII ème congrès de la Société Française de Génie des Procédés
du 29/11 au 01/12
SFGP
Lille
France
Researchers ; Professionals
http://hdl.handle.net/2268/104420

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
Poster SFGP 2O11 danthine.pdfAuthor postprint237.44 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.