Reference : Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionation to produce...
Scientific journals : Article
Engineering, computing & technology : Materials science & engineering
http://hdl.handle.net/2268/104419
Regio-selective enzymatic interesterification combined with dry fractionation to produce cocoa butter equivalent.
English
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Vanden Bossche, sandrine [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment. >]
Maes, Jeroen [ > > ]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation >]
Gibon, Véronique [ > > ]
2011
Récents Progrès en Génie des Procédés
Société Française de Génie des Procédés
101
Yes
International
1775-335X
Paris
France
Researchers ; Professionals
http://hdl.handle.net/2268/104419

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