No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
"Trans-free" food products formulation : Thermal behavior of "trans-free" fat blends.
Danthine, Sabine; Blecker, Christophe; Deroanne, Claude
2007BioForum - 11ème édition
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
"Trans-free" food products formulation : Thermal behavior of "trans-free" fat blends.
Publication date :
11 October 2007
Event name :
BioForum - 11ème édition
Event organizer :
ULg
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
11 octobre 2007
Available on ORBi :
since 29 November 2011

Statistics


Number of views
34 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi