Reference : "Trans-free" food products formulation : Thermal behavior of "trans-free" fat blends.
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/104241
"Trans-free" food products formulation : Thermal behavior of "trans-free" fat blends.
English
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
11-Oct-2007
No
National
BioForum - 11ème édition
11 octobre 2007
ULg
Liège
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/104241

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.