Article (Scientific journals)
Optimisation of a new two-plate screening method for the detection of antibiotic residues in meat
Dang, Pham Kim; Degand, Guy; Douny, Caroline et al.
2011In International Journal of Food Science and Technology, 46, p. 2070-2076
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Dang_et_al_2011.pdf
Publisher postprint (737.42 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dang, Pham Kim
Degand, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Ton, Vu Dinh
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Optimisation of a new two-plate screening method for the detection of antibiotic residues in meat
Publication date :
2011
Journal title :
International Journal of Food Science and Technology
ISSN :
0950-5423
eISSN :
1365-2621
Publisher :
Blackwell Publishing
Volume :
46
Pages :
2070-2076
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 12 November 2011

Statistics


Number of views
137 (24 by ULiège)
Number of downloads
8 (5 by ULiège)

Scopus citations®
 
11
Scopus citations®
without self-citations
10
OpenCitations
 
8

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi