Reference : Optimisation of a new two-plate screening method for the detection of antibiotic residue...
Scientific journals : Article
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/102647
Optimisation of a new two-plate screening method for the detection of antibiotic residues in meat
English
Dang, Pham Kim [ > > ]
Degand, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Douny, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Ton, Vu Dinh [ > > ]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
2011
International Journal of Food Science & Technology
Blackwell Publishing
46
2070-2076
Yes (verified by ORBi)
International
0950-5423
http://hdl.handle.net/2268/102647

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
Dang_et_al_2011.pdfPublisher postprint720.13 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.