Reference : Des OGM dans nos assiettes pour une meilleur nutrition mondiale en zinc ?
Diverses speeches and writings : Article for general public
Life sciences : Agriculture & agronomy
Life sciences : Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Life sciences : Multidisciplinary, general & others
http://hdl.handle.net/2268/101861
Des OGM dans nos assiettes pour une meilleur nutrition mondiale en zinc ?
French
Charlier, Jean-Benoit mailto [Université de Liège - ULg > > > Doct. sc. (bioch., biol. mol.&cell., bioinf.&mod.-Bologne)]
Oct-2011
Athena
Région Wallonne. Direction Générale des Technologies, de la Recherche et de l’Energie
274
18-21
No
0772-4683
Jambes
Belgium
[fr] Biofortification ; Nutrition humaine ; OGM
General public
http://hdl.handle.net/2268/101861

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Ath274(OCT) - 18-21 - LE DOSSIER (Charlier).pdfPublisher postprint3.12 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.