No full text
Book published as author, translator, etc. (Books)
HACCP organoleptique: guide pratique
Delacharlerie, Sophie; de Biourge, Sandrine; Chèné, Christine et al.
2008Les Presses Agronomiques de Gembloux asbl, Gembloux, Belgium
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
de Biourge, Sandrine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Chèné, Christine;  ADRIANOR
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Deroanne, Claude;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Language :
French
Title :
HACCP organoleptique: guide pratique
Publication date :
2008
Publisher :
Les Presses Agronomiques de Gembloux asbl, Gembloux, Belgium
ISBN/EAN :
9782870160848
Number of pages :
176
Name of the research project :
Interreg III - HACCP organoleptique
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 15 March 2010

Statistics


Number of views
375 (30 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi