Poster (Scientific congresses and symposiums)
Influence of the processing parameters on the physicochemical properties of puff pastry margarines
Lefebure, Emilie; Ronkart, Sébastien; Brostaux, Yves et al.
20119th Euro Fed Lipid Congress Oils, Fats and lipids for a healthy and sustainable world
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Lefebure, Emilie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Ronkart, Sébastien
Brostaux, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Statistique, Inform. et Mathém. appliquée à la bioingénierie
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Bera, François ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Influence of the processing parameters on the physicochemical properties of puff pastry margarines
Publication date :
18 September 2011
Number of pages :
A0
Event name :
9th Euro Fed Lipid Congress Oils, Fats and lipids for a healthy and sustainable world
Event organizer :
Euro Fed Lipid
Event place :
Rotterdam, Netherlands
Event date :
du 18/09/2011 au 21/09/2011
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 23 October 2011

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