No full text
Article (Scientific journals)
H NMR investigations on water dynamics during starch gels retrogradation.
Burtea, C.; Roch, A.; Pierart, Céline et al.
2000In Magnetic Resonance Materials in Biology, Physics and Medicine, 11 (Suppl. 1)
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Burtea, C.
Roch, A.
Pierart, Céline ;  Université de Mons-Hainaut - UMH > Chimie Organique > Laboratoire de RMN
Kegelaers, Yves;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Bera, François ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Muller, R. N.
Language :
English
Title :
H NMR investigations on water dynamics during starch gels retrogradation.
Publication date :
September 2000
Journal title :
Magnetic Resonance Materials in Biology, Physics and Medicine
ISSN :
0968-5243
eISSN :
1352-8661
Publisher :
Springer, Germany
Volume :
11
Issue :
Suppl. 1
Available on ORBi :
since 21 October 2011

Statistics


Number of views
90 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi