References of "Totte, A"
     in
Bookmark and Share    
See detailSelection of bacteriocin-producing lactic acid bacteria from Senegal traditional fermented food
Diop, M.; Dubois Dauphin, Robin ULg; Tine, E. et al

Poster (2006, September)

Detailed reference viewed: 6 (1 ULg)
See detailDeveloping innovatie structures and mechanisms aiming to enhance the transfert of technologies from public institutions to the private sector.
Lardinois, M.; Totte, A.; Tounkara, L. et al

Poster (2006, September)

Detailed reference viewed: 7 (1 ULg)
See detailIsolation of bacteriocin-producing lactic acid bacteria from fermented fish product in Senegal.
Dortu, C.; Roblain, D.; Totte, A. et al

Poster (2003, August)

Detailed reference viewed: 1 (0 ULg)
See detailIsolation of bacteriocin-producing lactic acid bacteria from fermented fish product in Senegal.
Dortu, C.; Roblain, D.; Totte, A. et al

Poster (2003, May)

Detailed reference viewed: 5 (0 ULg)
See detailLa transformation semi-industrielle des produits fermentés à base de mil au Sénégal : procédés qualité et contraintes au développement industriel.
Leite, N.; Totte, A.; Diop, M. et al

in Actes de l'Atelier International : "Les petites industries agro-alimentaire pour une nutrition saine en afrique de l'Ouest". (1999, November)

Detailed reference viewed: 11 (0 ULg)
See detailCinétique d’acidification de la farine de mil par 2 souches de Lactobacillus plantarum, une souche de Lactobacillus fermentum et Pediococcus sp.
Tine, E.; Takedam, P.; Mane, P. L. et al

in Actes de l'Atelier International : "Les petites industries agro-alimentaire pour une nutrition saine en afrique de l'Ouest" (1999, November)

Detailed reference viewed: 16 (1 ULg)
See detailEtude des contaminations alimentaires des produits de transformation du mil (farine et couscous) au niveau des marchés de Dakar.
Totte, A.; Mbacke Fall, S.; Bikos, A. et al

in Actes de l'Atelier International : "Les petites industries agro-alimentaire pour une nutrition saine en afrique de l'Ouest". (1999, November)

Detailed reference viewed: 3 (0 ULg)
See detailMicrobiological and chemical study of « Tiéré », senegalese millet fermented food.
Leite, N.; Diop, M.; Tine, E. et al

Poster (1999, July)

Detailed reference viewed: 5 (0 ULg)
See detailD'un atelier à l'autre : de Gembloux à Kigali
Thonart, Philippe ULg; Totte, A.

in Actes de l'Atelier de formation et d'échanges d'expériences "Pour un développement durable au Rwanda - Les déchets comme matières premières" (1997, June)

Detailed reference viewed: 4 (0 ULg)
See detailStratégie de gestion des déchets solides urbains en Afrique.
Totte, A.; Thonart, Philippe ULg

in Actes de l'Atelier "La problématique des déchets solides dans les villes africaines" (1997, May)

Detailed reference viewed: 19 (3 ULg)