References of "Deroanne, Claude"
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Peer Reviewed
See detailPhysicochemical properties and technological functionality of dietary fibres.
Elleuch; Roiseux, Olivier; Blecker, Christophe ULg et al

in Food Chemistry (2004), (6), 115-124

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Peer Reviewed
See detailQuality characteristics and oxydative stability of date seed oil during storage.
Besbes, Souhail; Blecker, Christophe ULg; Deroanne, Claude et al

in Food Science & Technology International (2004), 10(5), 333-338

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See detailStudy of surface active properties and thermal behaviour of enzymatically prepared sugar esters
Blecker, Christophe ULg; Deroanne, Claude; Lognay, Georges ULg et al

in Proceedings "Cosm'ing 2004 : Cosmetic Ingredients and Biotechnology" (2004)

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See detailCrèmes laitières reconstituées
Danthine, Sabine ULg; Blecker, Christophe ULg; Paquot, Michel ULg et al

Patent (2003)

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See detailLe froment d'hiver
Vancutsem, Françoise ULg; Couvreur, Luc; Bodson, Bernard ULg et al

in Livre Blanc: Céréales - Gembloux - Informations avant les semis (2003, September 09)

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Peer Reviewed
See detailComparative study of different lipases acting on milk fat globule membrane monolayers.
Danthine, Sabine ULg; Blecker, Christophe ULg; Deroanne, Claude

Poster (2003, September)

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Peer Reviewed
See detailStudy of a model low-fat salad dressing formulated with inulin.
Blecker, Christophe ULg; Marti, J.; Chevalier, Jean-Paul et al

Poster (2003, May)

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See detailThe relationship between Hagberg Falling Number, a -amylase activity of wheat grains and the wholemeal pasting properties determinated by the Rapid Visco Analyser
Lenartz, Jonathan; Massaux, Carine; Sinnaeve, Georges et al

Conference (2003, March 25)

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See detailEvaluacion de la estabilidad de emulsiones alimentarias utilizado elmétodo optico Turbiscan.
Flores-Aguilar, E.; Lognay, Georges ULg; Blecker, Christophe ULg et al

in Proceedings "VI Congreso National de Ciencia y Tecnologia de Alimentos" (2003)

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See detailIs the Hagberg Falling Number always linked to the a - amylase activity of wheat ?
Lenartz, Jonathan; Massaux, Carine; Sinnaeve, Georges et al

Scientific conference (2002, September 25)

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See detailNouvelles fractions d'inuline. Leur préparation et leur utilisation.
Blecker, Christophe ULg; Razafindralambo, Hary ULg; Chevalier, J. P. et al

Patent (2002)

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See detailEtude du point de fusion et de l'indice de cristallinité de l'inuline par DSC et TMDSC.
Blecker, Christophe ULg; Chevalier, Jean-Paul; Fougnies, C. et al

Conference (2002, May)

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Peer Reviewed
See detailApplication de l'analyse calorimétrique différentielle pour la caractérisation d'esters de sucres tensioactifs.
Blecker, Christophe ULg; Mezdour, Samir; Moreau, B. et al

Poster (2002, May)

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See detailGuide pratique pour la mise en place de l'autocontrôle : transformation de produits laitiers à la ferme
Belleflamme, Christel ULg; Sindic, Marianne ULg; Deroanne, Claude

Book (2002)

Ce guide a été établi en vue de faciliter la mise en place de l’autocontrôle en exploitation laitière. Il a été réalisé à l’Unité de Technologie des Industries Agroalimentaires de la Faculté universitaire ... [more ▼]

Ce guide a été établi en vue de faciliter la mise en place de l’autocontrôle en exploitation laitière. Il a été réalisé à l’Unité de Technologie des Industries Agroalimentaires de la Faculté universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux dans le cadre d’un projet financé par les Services fédéraux des Affaires Scientifiques Techniques et Culturelles. Ce guide repose sur une adaptation de la méthode HACCP pour la transformation de produits laitiers en exploitation laitière et reprend les dangers communs à tous les agriculteurs-transformateurs dans une démarche intégrée depuis l’étable jusqu’au lieu de vente des produits transformés. Ce guide apporte les connaissances minimales nécessaires pour la mise au point d’un système d’autocontrôle conforme aux prescriptions du codex alimentarius. Il peut facilement s’adapter à la structure particulière de chaque exploitation. Il doit ainsi permettre aux agriculteurs-transformateurs du secteur laitier de se mettre en conformité avec la législation. [less ▲]

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See detailStudy of glass transition and fusion point of inulin by DSC and MDSC
Blecker, Christophe ULg; Deroanne, Claude; Van Herck, Jean-Claude et al

Poster (2001, October)

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See detail(EN) NOVEL INULIN FRACTIONS, PREPARATION AND USE
Blecker, Christophe ULg; Razafindralambo, Hary ULg; CHEVALIER, J. P. et al

Patent (2001)

The invention concerns novel inulin fractions, characterised by endothermal peaks of differential calorimetric analysis and by domains of polymerising degree, methods for obtaining said fractions by ... [more ▼]

The invention concerns novel inulin fractions, characterised by endothermal peaks of differential calorimetric analysis and by domains of polymerising degree, methods for obtaining said fractions by fractionating solutions, solutions saturated or dispersed with inulins, hydrocolloidal compositions and gels obtained with said fractions, and uses of said fractions in food composition or the like. [less ▲]

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